James Ay

James Ay er et dansk højkvalitets solbrillebrand, der fokuserer på bæredygtighed og at leve et godt liv gennem kloge valg.

James Ay om James Ay:

Vi giver tilbage

Vores mission er simpel. Vi ønsker at bevare den verden, vi lever i ved at give mere tilbage til planeten og den befolkning, end vi bruger.
Vi donerer til organisationerne One Tree Planted og Empower:

One Tree Planted er en velgørende organisation, der er på en mission om at gøre det nem og simpelt for alle at forbedre vores miljø ved at plante nye træer.

Én dollar er lig ét træ.

One Tree Planted planter træer i Nordamerika, Sydamerika, Asien og Afrika. De fleste af deres projekter hjælpe med restoration efter skovbrande og oversvømmelser, samtidig med at de skaber jobs, opbygger lokalsamfund og beskytter naturområder for at bevare biodiversiteten.

www.onetreeplanted.org

 

Empower blev grundlagt i januar 2018 baseret på idéen om, at ny teknologi kan være med til at skabe en renere og bedre verden bl.a. ved at styrke mulighederne for at introducere cirkulær økonomi. Empower bygger et globalt plastaffaldsystem ud fra samme filosofi, som man kender fra returflaskesystemet i Norge. Ved at give penge retur for indsamlet plast, kan man på én gang stoppe det fra at ende i naturen, og man kan sikre, at alt det, som ligger der i forvejen, indsamles. Yderligere bruge de blockchain-teknologi til at sikre transparens og sporbarhed gennem hele værdikæden.

Èn ordre er lig ét kilo plast fjernet.

www.empower.eco

 

Vi tager ansvar

Vi sikrer derfor altid, at vores producenter har de rette registreringer og tilladelser for lokale myndigheder. Alle ansatte skal være over 18 år og blive ordentligt trænet, inden de påbegynder arbejdet med at skabe vores produkter. Ingen bliver betalt mindre end mindstelønnen i det land, de bor i.

Udover et bærerdygtigt lønniveau sikrer vi, at producenten skal have en social- og sundhedsforsikring, tilbyde ordentlig mad, beboelse, træning, ferie mm. til deres ansatte betalt af arbejdsgiveren.