FLEYE

 

Fabelagtige kvinder, funky børn og stilrene mænd.

FLEYE – Fine Looking Eye – er et kreativt dansk design- firma, grundlagt i 2002.
Dansk natur og historisk arkitektur har givet inspiration til FLEYEs brug af nordisk mytologi i navngivelse af brillerne.
Samtidig hentes inspiration fra modens strømninger og fremmedartede kulturer, hvor elementer af indtryk omformes til innovative brilledesigns med farve og personlighed kombineret med skandinavisk enkelhed og harmoni.

FLEYE opnår med anvendelse af de allergivenlige og gedigne materialer; acetat og beta-titanium, en eksklusiv lethed, holdbarhed og fleksibilitet.

FLEYEs karakteriske arkitektoniske leg med de to materialer giver et kontrastfuldt, men stadig harmonisk, og fuldendt designudtryk – specielt FLEYEs kombinaton af frække, overraskende detaljer på stængerne og den klassiske front. Derved opnås en udtryksfuld og klædelig brille, der understreger den enkelte brugers personlighed.

FLEYEs brilledesign kendetegnes yderligere ved en specialdesignet titaniumstråd til næsepuderne, hvilket understøtter brillens komfort og letter tilpasning af brillen.

Et andet kendetegn for FLEYE er det specialdesignede clipon-system, hvor brillen ved brug af en clipon kan anvendes som solbrille.
Den unikke clipon i beta-titanium med polariserede letvægtsglas fås i brillens farve og er tilgængelig for hovedparten af modellerne.

FLEYE_logo_fly_black_blue_orange_02